Imagine Prestabilită

Dovit - Katran Method feeder

📅Data Concurs: 18/05/2024

👨Organizator: Dany

☎️Telefon: +40791470300

📍Locație Concurs: Sacosul Turcesc 1 | Jud. Timis

⚙️️Tip Concurs: Method / Individual

🔖Număr Manșe: 1

👨Număr Concurenți: 30

💵Taxă Concurs: 300.00 lei

📜Regulament: Regulamentul Evenimentului Cupa Dovit – Katran Romania 2024
Sacosu Turcesc – Balta 1
Concurs amical la method feeder

18.05.2024

- manifestare sportiva cu caracter neoficial :

Participanti: 30
Taxa de participare: 300 lei
3 sectoare – se premiaza locul 1 pentru fiecare sector care intra la clasamentul general in functie de cantitatea prinsa
O singură manșă
Plata se va efectua integral pana la data 28.04.2024, cei interesati vor primi detalii in privat.

Premii:

Locul 1 - 2200+ cupa

Locul 2 - 1800 + cupa

Locul 3 - 1500 + cupa


Premii surpriză

Premile se vor impozita la sursa conform legislatiei in vigoare.
Aceste premii sunt calculate la un numar de 30 participanti, in cazul neocuparii tuturor locurilor premiile se recalculeaza.

Program de desfasurare:

Ora 7 - prezenta
Ora 7.30 - sedinta tehnica si extragere standuri
Ora 9 - start concurs
Ora 17 - sfârșit concurs + cântăriri
Ora 18 - anunțarea rezultate

Regulament:

1. Se pescuieste cu 1 lanseta, fiind echipata cu un singur carlig in stilul method feeder ( exclus momitor in 3 spite ) pe mal putând fi pregătite kiturile de rezervă.
2. Nada este nelimitată, semințele folosite trebuie sa fie obligatoriu preparate.( ELIMINARE)
4. Nadirea grea se poate face cu cosulet de nadire sau momitor in 3 spite in intervalul 8.50 – 9.00. ( ELIMINARE)
5. Obligatoriu juvelnic de minim 3 m si saltea de recepție.Sunt interzise coșurile de păstrat pestele din sârmă. Minciocurile trebuie sa aibe coada de minim 3 m, obligatoriu saltea de primire. Cei care nu îndeplinesc aceste condiții nu pot incepe concursul.
6. Concurenții pot nadi si pescui doar in fața standului lor. Nelamuririle legate de limitele de stand se soluționeze de către arbitrii.
7. Punctează crapul, amurul,carasul.
8. Pestele capturat se scoate in stand. Dacă linia cu pestele capturat este agățat de montura vecinului de stand sau a altui concurent in momentul introducerii în mincioc, acesta NU PUNCTEAZA.
9. La semnalul de închidere al concursului se scoate lanseta din apa. In cazul in care concurentul este in drill are la dispoziție 5 minute sa scoată pestele după acest interval, pestele nu mai punctează.
10. Concurentul eliminat trebuie sa părăsească instant locul de pescuit fără a deranja ceilalți concurenți si fără a i se returna taxa de participare.
11. După semnalul sonor de terminare a competiției, se cântaresc peștii de către arbitrii cu excepția amurilor si a peștilor peste 5 kg care se cantaresc instant. Peștii prezentați morti la cântar atrag descalificarea concurentului si achitarea pagubei la prețul cerut de proprietarul locației.
Înscrierile oficiale si achitarea taxei vor incepe in luna februarie 2024. ATENTIE ! Tragerea la sorti a standului va fi în funcție de achitarea taxei de participare.
Incazul in care conditiile meteorolgice prevad cod rosu, furtuni de intensitate mare sau alte conditii meteo grave si au trecut 3 ore de la inceperea concursului, acesta se omologheaza si se premiaza conform regulamentului iar daca nu au trecut 3 ore de la start se rejoaca la o data stabilita de comun acord cu jucatorii.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de accidentari a concurentului iar achitarea taxei reprezinta luarea la cunostinta a regulamentului si insusirea acestuia.

In cazul in care concurentul a achitat taxa si nu mai poate participa este de datoria lui sa isi gaseasca inlocuitor si sa rezolve cu inlocuitorul inapoierea taxei.Lista Participanti

Niciun participant aprobat momentan.

Lista Intentie

# NumeUtilizator
1 Gabriel_tudose
2 Nicolaovi
3 Nicolaovi