1 / 3
Esti Organizator de Concursuri de Pescuit la Feeder? Platforma concursurifeeder.ro iti oferta mai multe unelte online. 100% Gratuit!
2 / 3
Participi la concursuri si nu stii daca sunt concursuri la tine in zona? Cauta pe platforma!
3 / 3
Platforma noastra este 100% gratuita plus toate uneltele online care sunt de mare ajutor pentru organizatori dar si pentru participanti!

Concursuri Disponibile

Nume Concurs Tip Data Concurs Judet
Cupa "Brothers Method Feeder"Method / Tandem06/07/2024Botosani
Cupa "PVP FISHING"Fips-Cips / Individual03/08/2024Suceava
Cupa "Pescar VS Peste"Method / Individual01/09/2024Botosani
Cupa "Supreme Carp"Method / Individual06/10/2024Botosani

Bine ai venit pe ConcursuriFeeder.ro!

Descoperă pasiunea pescuitului la feeder într-un mod cu totul nou și captivant! Suntem destinația ta online pentru a găsi cele mai recente și interesante concursuri de pescuit la feeder din întreaga țară. Indiferent dacă ești un pescar experimentat sau abia îți începi aventura în această lume minunată, aici vei găsi o comunitate prietenoasă și competiții pe măsura pasiunii tale.

Organizatorilor, vă oferim o platformă simplă și eficientă pentru a promova și a gestiona concursurile voastre. Adăugați-vă evenimentele în câțiva pași simpli și conectați-vă cu o audiență entuziastă de pescari la feeder din întreaga țară.

Participanților, vă invităm să explorați lista noastră variată de concursuri, să vă înscrieți și să vă bucurați de experiența unei competiții captivante în mediul natural. Indiferent de nivelul de abilitate sau de preferințele de pescuit, veți găsi întotdeauna ceva pe placul vostru.

În plus, pentru a vă ține mereu la curent cu cele mai noi evenimente și noutăți din lumea pescuitului la feeder, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru.

Pregătește-ți echipamentul și fii gata să trăiești aventura pescuitului la feeder alături de noi! ConcursuriFeeder.ro - unde pasiunea pentru pescuit prinde viață!

Intrebari frecvente
+
Platforma noastra iti ofera promovare prin listarea concursului, posibilitatea de a adauga rezultatele la fiecare participant, calcularea clasamentului automat, istoric al concursului pe platfroma!
+
Ai toate concursurile la care participi in dashboard (sa nu uiti datele), Profil public cu concursurile la care participi plus rezultatele acestora, un rank global in functie de rezultatele tale la concursurile la care participi!
+
Da! Platforma si serviciile oferite de ea plus uneltele online sunt total 100% gratuite!